500 g kanafileed või sellest valmistatud hakkliha
200 g kohupiima
2 küünt küüslauku
1 muna
1 sibul
3 spl hakitud tilli
soola, pipart (valget)
50 ml piima
paneerimiseks magustamata maisihelbeid ( või kookosehelbeid)
Liha laseme koos sibula ja küüslauguga läbi hakkliha masina korra või kaks , kes kasutab kodust hakkliha. Mina selleks otstarbeks kasutasin kanakintsusid, aga võib ka rinnaku liha kasutada. Kellel kuidas võimalik on .
Lisame hakklihale muna, piima, maitseained ja segame taigna . Vormime märgade kätega kotletid , paneerime neid maisihelvestega ja küpsetame kuumas rasvas pruuniks .
Minul maisihelbeid ei olnud ja ostma ma neid ka ei tõtanud . Küll aga oli kookosehelbeid, milles ma siis kotletid enne pannile panekut paneerisin .
Lõhn oli imehea, maitse ei jäänud ka lõhnale alla .
Pilt ei ole täna sätitud . Mõte retsept koos pildiga üles panna tekkis hiljem , kui neist n ö " proov " sai võetud .
Retsept pärineb internetist .
No comments:
Post a Comment