Toorjuustu asendamisest nõrutatud hapukoorega olen mina kunagi kirjutanud siin
Täna võin täie kindlusega väita, et liitrist hapukoorest nõrgub ööpäeva jooksul välja nii palju vedelikku, et 720 g massi alles jääb.
Eelmine kord panin nõrguma pool liitrit hapukoort ja unustasin selle sõelale. Kui tema mul meelde tuli , seisin ideede puuduse käes . Allesäänud mass oli peaaegu kogu vedeliku välja andnud. Mis teha selle 240 grammiga .
Toorjuustuküpsised .
2 kl jahu
1/2 kl toasooja hapukoort
120 g toasooja toorjuustu
120 g võid
3spl suhkrut
näputäis soola
1 tl kaneeli ( jätsin ära )
Jahu segame soolaga ja lisame pehme või .Hakkida , kuni kausis tekib puru .
Toasoojad toorjuust ja hapukoor segada omavahel ja lisada jahupurule .Segada ühtlane taigen ja suruda palliks . Palli katame toidukilega ja paneme pooleks tunniks külma .
Seisnud taignapallist rullime välja klaasiga kettad . Taignarattad surume kristallsuhkru sisse , murrame pooleks . Saadud poolkuu surume ühte külge pidi uuesti suhkru sisse ja murrame veel pooleks .
Küpsetada eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures kuldpruuniks .
Üks ablas kämmal jäi ka pildile .
No comments:
Post a Comment