Sunday, March 24, 2013

Püssid naised, coolid kingad ??

Vaatan aeg-ajalt netist mõnda saadet järele . Nokitsed oma tegemisi, ja arvutist jookseb kuuldefilm , sest näitlejate miimika järgi mina oma hobi puhul eriti jälgida ei saa . Sassi läheb .

Otsisin veebist, aga ei leidnud eraldi videot selle reklaami kohta , mis mind algselt mõtlema ja nüüd kirjutama ajendas . Tegu on, nagu pealkirjastki näha, ABC Kinga reklaamiga .

Nu sellega, kus täpsust kingade pihta lastakse.  Noored naised avamaastikul püssidega ja vana mees märklaua ehk kingadega .

Pean küll möönma, et klipi alguses valitud näitleja sobib oma rolli suurepäraselt-  targa silmavaatega vana mees uurib noorte naiste kontsakingi , et nendega saaks ju veel mitu aastat käia, mis neil häda on.

Eks tal ole ju õiguski, kuigi mina ei paneks selliseid jalapiinajaid raha eest ka jalga . 

Mõtlema pani, et kas see ongi siis kadakasakslus eesti moodi ? Ise ei söö ja teistele ka ei anna . Kutsume varjatult ja avalikult  üles tarbima, tarbima ja veel kord tarbima, pööramata tähelepanu millegile  ega kellegile ? Minetades alalhoidlikkuse ja terve talupoja mõistuse  sõidame üle kõigest ja kõigist , unustades ümbriteva ja ümbritsejad ...




No comments:

Post a Comment