Sunday, December 14, 2014

Kana -kohupiima kotletid maisihelvestega paneeritult

500 g kanafileed või sellest valmistatud hakkliha
200 g kohupiima
2 küünt küüslauku
1 muna
1 sibul
3 spl hakitud  tilli
soola, pipart (valget)
50 ml piima
 paneerimiseks magustamata maisihelbeid ( või kookosehelbeid)

Liha laseme koos sibula ja küüslauguga läbi hakkliha masina korra või kaks , kes kasutab kodust hakkliha. Mina selleks otstarbeks kasutasin kanakintsusid, aga võib ka rinnaku liha kasutada. Kellel kuidas võimalik on .

Lisame hakklihale muna, piima, maitseained ja segame taigna . Vormime märgade kätega kotletid , paneerime neid maisihelvestega ja küpsetame kuumas rasvas pruuniks .
Minul maisihelbeid ei olnud ja ostma ma neid ka ei tõtanud . Küll aga oli kookosehelbeid, milles ma siis kotletid enne pannile panekut paneerisin .
Lõhn oli imehea, maitse ei jäänud ka lõhnale alla .


Pilt ei ole täna sätitud . Mõte retsept koos pildiga üles panna tekkis hiljem , kui neist n ö  " proov " sai võetud .


Retsept pärineb internetist .

No comments:

Post a Comment